Länkar till information på Engelska

Jag skapade den här sidan för alla som inte känner sig bekväma att söka information om Psykopater, Sociopater, Narcissister dvs väldigt toxiska personer, på något annat språk än svenska.

Jag hade aldrig klarat den här resan utan all support som jag hittat på nätet. Men all information av kvalitet är på engelska. Jag hoppas att jag kan fånga upp dem som söker informationen på svenska . Men vill också dela med mig av de bästa informations- och support platserna som jag använt mig av.

Dana Morningstars sida ”Thrive after abuse” gav mig väldigt mycket aha upplevelser och var helt avgörande när jag lämnade psykopaten. Lyssna på hennes ”Red flags” videos om du är minsta osäker på din uppfattning av situationen. Hennes live sändningar på onsdagarna är jättebra och läs hennes ”book notes”, hon har läst flera bra handböcker och delar med sig av höjdpunkterna i varje bok.

http://www.thriveafterabuse.com

Andra informativa sidor:

http://www.lovefraud.com

http://psychopathsandlove.com

https://pro.psychcentral.com/exhausted-woman/

Youtube kanaler:

Det är perfekt att lyssna på youtube kanaler när man gör något annat eller ska sova.

Thrive after abuse 

Thrive after abuse Dana Morningstar har levt ihop med 2 olika ”narcissismen” och arbetat på ett kvinnocenter för misshandlade kvinnor. Tack vare att jag lyssnade på Danas första videos i serien ”Red flags of a narcissist” klarade jag att fullfölja flykten,

Spartan Lifecoach

Spartan Lifecoach  har bra och mindre bra perioder och videos på youtube. Den här är väldigt bra The Narcissistic Personality as Split/Multiple Personality  och den här lilla dokumentären An unspoken reality med viss varning. Jag mår själv fysiskt dåligt när jag ser Sam prata och finner honom extremt obehaglig. Jag tror att han snarare är en psykopat än narcissist som han själv säger. Och jag tror inte ett ögonblick på att en lycklig barndom hade gjort honom normal. Men kvinnornas vittnesmål är väldigt bekräftande! Recover from CPTSD

Ross Rosenberg hittade jag efter 2 år på min resa mot att läka. Han öppnade en ny dimension och gjorde att ännu fler pusselbitar föll på plats. Han talar om Codependency, Human magnet syndrome och Love deficit disorder. Rekommenderas varmt när man är redo att gräva djupt.

Joanna Kujath är väldigt inspirerande för alla Empater, och det är nog alla offer för Psykopater.

Gemensamt för de som lägger upp videos är att de är på samma resa som vi alla, de läker och lär sig mer och mer så tidiga videos kan vara direkt felaktiga i informationen. Viktigt med kritiskt tänkande och att lita på sin egen känsla.

Jag kommer  att göra videos på svenska lite längre fram.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s