Psykopaten och sex

Promiskuöst sexliv är ett av de gemensamna kännetecknen för psykopater.

Han använder sex för att förföra dig, manipulera dig och kontrollera dig. Men du räcker inte till för honom  och otrohet är en självklarhet för psykopaten, upprepat och frekvent. Han kommer naturligtvis att neka, hur uppenbart det än är. Även om du blir smittad av en könssjukdom, för det kommer troligtvis att hända. Psykopaten bekymrar sig sällan om att skydda sig. Eftersom  sex är hans kanske viktigaste vapen i att kontrollera dig utförts hans akt ofta med totalt fokus på dig vilket binder dig hårdare till honom. En farlig dans med djävulen som är viktig att bli medveten om.

Läste en bra resume om varför man inte ska ha sex med en psykopat/sociopat på Lovefraud en väldigt träffande beskrivning som ligger till grund för nedan punkter:

Psykopaten använder sex för att manipulera dig

Psykopaten har valt dig för att du har något som han vill ha, och det kanske inte bara är sex. Det kan vara pengar, ett fint hem, sociala kontakter eller affärskontakter som han vill åt. Psykopaten vet att om han kan fånga dig sexuellt så är du enklare att manipulera. Så han förför dig i sängen och tar sedan det som han verkligen vill ha.

Psykopaten är otrogen

Psykopater är promiskuösa och är inte sällan sexmissbrukare. De är rastlösa och vill ha variation och det inkluderar variation av partners. Det handlar inte om kärlek, det handlar om makt.

Även om han hävdar att du är allt han vill ha och att du har allt han alltid letat efter och aldrig vill träffa någon annan, så är han otrogen. Psykopater ljuger och om han säger att du är hans enda  så är det ännu en av hans lögner. Vill du ha en monogamt förhållande så kommer du aldrig få det med en psykopat.

Psykopaten kommer att tänja på dina gränser

Psykopater vill ha spänning, stimulans och variation. De blir lätt uttråkade. Så fort nyhetens behag av er relation har lagt sig så kommer han vilja krydda sexlivet, kanske med aktiviteter som kommer kännas obekväma för dig. Om du inte ställer upp så kommer han se till att du lyder genom skuldbeläggning ”om du verkligen älskade mig så skulle du göra det” alternativt hota med att hitta någon annan om du inte ställer upp. Han kommer fortsätta tänja på dina gränser som med allt annat i ert förhållande tills du blivit hans slav.

psykopaten o sex2

Du kommer bli beroende av förhållandet

Psykopaten kapar ditt känslomässiga bondingssystem. Emotionella band knyts i början av relationen när psykopaten överöser dig med  uppmärksamhet och sex. Sexuell intimitet gör att din kropp svämmar över av hormonet oxytocin som fungerar som ett känslomässigt klister mellan människor. Ju mer sex ni har ju mer vill du stanna i relationen. Du kommer att bli beroende av förhållandet vilket gör det svårt att fly även när du förstått att något är väldigt fel med den andra personen. läs mer om Trauma bindning

Du kommer att få en könssjukdom

Psykopaten är promiskuös. Han är även väldigt oansvarig. Han behöver sin stimulans utan tanke på konsekvens och han använder sällan skydd. Undersökningar bland offer för psykopater visar att väldigt många fått en könssjukdom av sin partner. Även att deras partner varit HIV positiv utan att säga något. Medvetet smittar de andra ute att bry sig. Konfronterar du honom kommer han naturligtvis ljuga och neka även inför de mest uppenbara bevisen.

Psykopaten ljuger om sin läggning

Somliga psykopater är hetero andra är gay, väldigt många är varken det ena eller det andra – de har sex med vem som helst. Det är väldigt vanligt att psykopaten ljuger om sin sexuella läggning. Men varför? Det är inte säkert att han är gay och vill stanna i garderoben. Mer troligt att han  vill ha variation. Eller att offret har något som han vill ha och han använder därför sex som ett redskap för att manipulera dig.

Bli inte gravid!

Många psykopater använder graviditet för att fånga sin partner i en livslång fälla. Att ha barn med en psykopat är en mardröm. För det första så ger det psykopaten en möjlighet att styra och manipulera dig  resten av ditt liv. För det andra så är psykopati genetiskt. Ditt barn kan ärva den genetiska svagheten och risken att utveckla psykopati och växa upp till att bli en psykopat det med.

Att ha sex med en psykopat kan vara väldigt tillfredsställande i stunden, men det kan resultera i väldigt smärtsamma och livslånga konsekvenser. Om du det allra minsta misstänker att din charmiga och spännande date är känslomässigt störd, lägg benen på ryggen innan det är försent.

psykopaten o sex

 

 

Läs hur du ska planera din flykt och kontakta mig på Facebook/Livet efter psykisk misshandel om du vill gå med i vår dolda stödgrupp

Glöm inte att radera historiken i din dator när du varit här om ni fortfarande lever ihop.


En reaktion på ”Psykopaten och sex

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s