Smutskastningskampanjen

När man väl funnit modet och styrkan att lämna sin misshandlande man/pojkvän. När man tror att man äntligen ska bli fri, då når man tyvärr ofrivilligt en ny nivå av helvetet.

12923124_1036547336434328_3151379625117642115_n

Exet (du) är alltid psykiskt störd, instabil, psykotisk eller något annat som gör psykopaten till ett offer OCH en hjälte som har stått ut så länge

Då börjar smutskastningskampanjen. Istället att som friska människor gå hem och slicka sina sår, krypa ihop på soffan hos en kompis och gråta ut. Så väljer psykopaten att gå ut och kampanja mot sin sin fd flickvän/fru. Denna man som aldrig i hela sitt liv har fällt en tår. Mannen som hånat dig varje gång du brutit ut i tårar, han gråter nu krokodiltårar för alla som vill se. Han är nu ett offer och spelar så bra att han lätt kunde få en Oscar. DU är nu den onda, hjärtlösa – allt det där som HAN ÄR. Du är garanterat psykiskt sjuk, det tycks vara en standard anklagelse. Psykopatens ex är alltid psykiskt sjuk. Möter du en stukad man med en psykiskt sjuk exflickvän, lägg benen på ryggen!

Hon kan också vara alkoholiserad/missbrukare, men återigen han talar för det mesta om sig själv. Psykopaten har ofta någon form av missbruk, förmodligen för att ens orka med sig själv.

Tiga är faktiskt ibland guld

Det är hemskt och smärtsamt att höra en massa lögner om sig själv. Det är extra jobbigt när man är trasig och svag och kämpar för att läka från misshandeln man utsatts för. Allt man behöver är kärlek och stöd. Ofta har man helt förlorat självkänslan och man har inget som helst känslomässigt skydd omkring sig så alla lögner går rakt in i en som knivar. Man vill försvara sig. Man vill berätta sanningen. Men för psykopaten är det ett fruktansvärt hot. Han gör allt i sin makt för att sanningen inte ska komma fram, att han inte ska bli avslöjad. Så även om det gör ont, försök stå över det. Håll huvudet högt. När det kommer till psykopater så är tystnaden oftast det bästa svaret. Han vill ha reaktion. Får han ingen så tröttnar han tillslut. Men först ska han trycka på alla knappar. Så var stark!

Trycker på alla knappar för att kunna säga: Titta hon är galen

Jag hade för lite kunskap när jag lämnade. Trots att mina närmsta vänner i många år benämnt honom som psykopat. Jag hade inte hittat all den information som jag idag, ett år senare hittat och var inte tillräckligt förberedd. EN av fällorna jag föll i var att jag lät honom trycka på alla mina knappar till jag bröt ihop i tårar och reagerade framför hans familj så att han kunde peka på mig och säga: titta hon är galen. Detta är en klassiker så fall inte för det! Hans familj vet att han är ett monster men blod är tyvärr tjockare än vatten så de valde ändå att ta hans sida. (Sunda vittnen kan förhoppningsvis förstå att en kvinna som utsatts för psykisk misshandel i decennier är förtvivlad. Men bit ihop och bryt ihop i ensamhet)

Håll cirkeln liten

Psykopaten kommer försöka vända alla emot dig. Inklusive dina närmsta vänner och familj. Hans mål är att knäcka dig, så låt dig inte knäckas! Håll din cirkel liten. Låt de som är tveksamma till vems sida de ska stå på, stå utanför. För att ta dig igenom det här behöver du ha riktiga vänner, mycket bättre med 1 stark vän att luta dig mot än 10 som står och svajar. Var försiktig vem du anförtror dig till för det finns de som är nyfikna men det betyder inte att de bryr sig om dig. Ena dagen på din sida, nästa dag spelar de golf med ditt ex.

Med tiden vinner det goda

Med tiden kommer sanningen alltid fram. Känn tröst i det och jobba med dig själv istället för att bry dig om vad psykopaten håller på med. Förr eller senare avslöjar han sig själv. Eftersom han alltid ljuger OCH är ologisk så snubblar han förr eller senare på sina egna skosnören. Så slösa inte din energi på att försvara dig. Använd den till att läka och bygga upp ditt nya fantastiska liv i frihet!

ships dont sink

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s