”Kärt” barn har många namn..

När man börjar misstänka att det är något som inte stämmer. När man börjar undra om ens man/pojkvän är från en annan planet eftersom han tycks sakna hjärta, empati och skam, när man känner sig förvirrad och orolig så börjar man ofta söka på nätet. Man söker kanske på symptomen eller på problemen, förr eller senare stöter man på termerna Narcissist, Psykopat, Sociopat, Antisocial personlighetsstörning och Cluster B.

Mycket information på internationella sidor, inte minst de amerikanska sidorna kallar generellt empatistörda individer för narcissister. Men narcissism är en mindre ondskefull form av psykopati och i deras beskrivningar så förtjänar förövaren sällan att få en så mild benämning. Men vad man väljer att kalla monstret är inte det viktiga, det väsentliga är att identifiera det störda beteendet och sedan ta ett stort avstånd från dem.

Man behöver lära sig hur de fungerar, hur de får en att känna och påverkas och  hur de påverkar ens omgivning. Försök att samla så mycket information som du kan för att inte låta dig luras och svepas med i deras fula spel. Om du har möjlighet så är ingen kontakt det bästa valet. Har ni barn tillsammans och tvingas till kontakt genom domslut så är det minimal kontakt enligt ”grå sten metoden” som gäller. Läs allt du kommer över, kunskap är nyckeln till frihet! Och du måste ha kunskapen för att återta makten över ditt liv. Låt dig inte förvirras så mycket av olika benämningar på dessa störda individer, bry dig mer om att känna igen dem och förstå hur du ska undvika att ha dem i ditt liv.

shitty people

 

Gå gärna med i vår dolda stödgrupp på FB, kontakta mig på messenger http://www.facebook.com/Livetefterpsykiskmisshandel/.

Annons

En reaktion på ””Kärt” barn har många namn..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s